Komende kerkdiensten

Maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het corona-virus
  • Om een kerkdienst bij te wonen is aanmelden niet meer noodzakelijk. Het aantal zitplaatsen is nog wel beperkt. In de kerk is op de banken met gele stickers aangegeven waar u mag gaan zitten. Als alle gemarkeerde plaatsen bezet zijn, kunt u in De Rank plaatsnemen en daar de dienst volgen met beeld en geluid. Volg de aanwijzingen van de toezichthouder.
  • De drie banken links voorin (vanaf de toren gezien) zijn bestemd voor personen die extra voorzichtig willen zijn. Zij kunnen zich melden bij de aanwezige toezichthouder. Als u hier gebruik van wilt maken, kom dan ruim op tijd.
  • Bij klachten die kunnen wijzen op besmetting met het corona-virus is toegang tot de kerkelijke gebouwen niet toegestaan.
  • Bij binnenkomst ontsmet u uw handen.
  • Om elders mee te kijken en luisteren met de diensten klikt u op de plaatsnaam in het overzicht hieronder. U gaat dan naar het juiste station op kerkdienstgemist.nl.
  • Tijdens de diensten zijn er geen collecten. Meer informatie.
Zondag 24 oktober 2021
10:00 Meteren Ds. J.J. van Holten
Diaconale collecte: Studiefonds Ger. Bond
18:30 Est Ds. J. Hogenhout Aanmelden via Est