Maatregelen Corona virus

18-03-2020 09:00
Onderstaand vindt u enkele punten uit een brief namens de kerkenraad. U kunt de brief hier bekijken.

Kerkdiensten:
Tot nader order vervallen de openbare kerkdiensten. In plaats hiervan zullen we twee gezamenlijke diensten per zondag uitzenden, zie hiervoor dit bericht.

Pastoraat en huisbezoek:
Ook het huisbezoek en het bezoekwerk van de predikant is tot nader order stilgelegd. Maar mocht u dringend behoefte hebben aan een pastoraal gesprek, schroom dan niet om contact op te nemen met één van de ouderlingen of ds. J. Hogenhout. We zoeken dan naar een passende wijze om elkaar te ontmoeten en te kunnen spreken. Uiteraard zijn we in crisissituatie altijd beschikbaar!

Catechese, kringwerk en jeugdwerk:
Alle gemeenteactiviteiten, zoals catechese, kringwerk en jeugdwerk, liggen tot nader order stil.

Kerktelefoonuitzending:
De komende weken verzorgen we vanuit het kerkgebouw van Meteren een muzikale uitzending via kerkdienstgemist.nl en de luisterkastjes, zie hiervoor “Muzikale uitzending“.

13-03-2020 22:15
* Het geplande avondmaal d.d. 29-3-2020 wordt tot nader order uitgesteld.
De kerkenraad vindt het belangrijk dat de zondagse eredienst doorgaat. Wij vragen uw begrip dat zaken anders lopen dan gepland.
Laten we bovenal in ons gebed onze God vragen om zijn bescherming.

04-03-2020
Op de website van de Rijksoverheid en de website van het RIVM staat veel informatie.
De belangrijkste maatregelen om verspreiding te voorkomen zijn:

• Was de handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van de elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes