Kerstzangdienst

Op zaterdag 24 december 2022, kerstavond, hopen we om 17.00 uur een kerstzangdienst te houden in de hervormde kerk van Meteren. De heer Marinus Boot zal tijdens de viering een korte meditatie houden met als thema: “Op weg naar… Jezus!” Verder wordt een kerstverhaal verteld en zingen we met elkaar verschillende kerstliederen, onder muzikale begeleiding van enkele gemeenteleden. De viering zal rond kwart over zes eindigen. Daarna bent u welkom in De Rank voor warme chocolademelk, soep en kerstbrood.

We nodigen u van harte uit om de avond bij te wonen!

Gemeentedag ‘Een nieuw begin’

Op zaterdag 24 september organiseren we een gemeentedag. Deze dag heeft als thema “Een nieuw begin”. Aan het begin van het nieuwe seizoen willen we elkaar ontmoeten en uitgebreid met elkaar kennismaken op verschillende manieren. Zie voor meer informatie de flyer.

Rapport adviescommissie

Vòòr de zomervakantie heeft een commissie, bestaande uit diverse gemeenteleden, een advies opgesteld voor de kerkenraad. Dit advies is besproken in de vergadering van 15 juni j.l. Het rapport van de adviescommissie, met de titel “Samen gemeente zijn: nooit alleen”, is voor gemeenteleden te raadplegen op deze website. Ga daarvoor naar de beveiligde pagina.

Komende kerkdiensten

Om elders mee te kijken en luisteren met de diensten klikt u op de plaatsnaam in het overzicht hieronder. U gaat dan naar het juiste station op kerkdienstgemist.nl.

Zondag 2 april 2023
Zevende lijdenszondag – Palmpasen
10:00 Meteren Prop. A. van der Werf Liturgie
18:30 Meteren Kand. M. Boot Liturgie
Diaconale collecte: Adoptie Woord en Daad
Vrijdag 7 april 2023
Goede Vrijdag
19:30 Meteren Ds. L. Kruijmer Liturgie
Diaconale collecte: St. De Hoop
Zondag 9 april 2023
Eerste Paasdag
10:00 Meteren Ds. G. van Goch Liturgie
Diaconale collecte:
18:30 Est Ds. G.J. Hiensch
Diaconale collecte:
Maandag 10 april 2023
Tweede Paasdag
10:00 Meteren Ds. D.J. Budding Liturgie
Diaconale collecte:
Zondag 16 april 2023
10:00 Meteren Ds. G.D. Hoff Liturgie
18:30 Meteren Ds. G.F. Willemsen Liturgie
Diaconale collecte: