Bijbelkring

De eerste bijeenkomst van de Bijbelkring is op woensdag 4 oktober. We willen ongeveer eens per drie weken bij elkaar komen in De Rank in Meteren. De volgende kringavonden zijn gepland op 25 oktober, 22 november, 13 december, 11 januari, 1 februari, 15 februari, 14 maart en 28 maart. We starten telkens om 20.30 en ronden tegen 21.45 af.

Het thema is dit seizoen: Wandelen met God, aan de hand van het leven van Abraham. Welkom!

Catechisatie

Op woensdag 4 oktober is de eerste keer catechisatie van dit seizoen (2023/2024). De catechisaties worden dit seizoen gegeven door proponent H. Kramer uit Lunteren. Jullie zijn elke woensdagavond van harte welkom in De Rank in Meteren.

Ben je 12, 13 of 14 jaar oud, dan word je om half zeven (18.30) verwacht. We gaan met elkaar het levensgeheim van een aantal Bijbelse figuren ontdekken. Hoe maakt God in hun, jouw en mijn leven verschil?

Ben je 15 jaar of ouder, dan word je om half acht (19.30) verwacht. We gaan met elkaar nadenken over het gebed aan de hand van het Onze Vader.

Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf met onderwerpen en vragen te komen.

Koffie drinken

Op zondag 2 juli is er na de morgendienst gelegenheid om elkaar te ontmoeten in De Rank (naast de kerk) onder het genot van koffie, thee en fris.
Hartelijk welkom!

Gezamenlijk ontbijt

Op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei, willen we gezamenlijk ontbijten in De Rank. Om half negen willen we starten, zodat we ruim de tijd hebben voordat de kerk om 10 uur begint. Aanmelden voor het ontbijt kan tot en met 15 mei; zie de flyer of de kerkbode voor meer informatie.

Dauwtrappen

Op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei, willen we gaan dauwtrappen. We maken dan een wandeling van ongeveer een uur (vier en een halve kilometer) door Meteren. Om 7:15 uur vertrekken we gezamenlijk vanaf de kerk. Het is ook mogelijk om onderweg aan te sluiten; zie daarvoor de richttijden op de plattegrond. Aanmelden is niet nodig, deelname is gratis.