Aanmelden kerkdienst

Om een kerkdienst bij te wonen is aanmelden verplicht. Per kerkdienst worden maximaal 30 personen toegelaten. Zo lang u niet op uw toegewezen plaats zit, draagt u een mondkapje.
Aanmelden kan vanaf 8:00 uur op de donderdag*) voorafgaand aan de zondag, tot zaterdag 10:00 uur via het aanmeldformulier bij de betreffende kerkdienst of telefonisch op telefoonnummer 06-57867732. U kunt ook een mail sturen naar aanmeldenkerkdienst@hervormdmeteren.nl.

*) Vanaf zondag 23 mei geldt voor de morgendiensten een aangepaste regeling. Afhankelijk van de eerste letter van uw achternaam kunt u zich vanaf donderdag 8:00 uur aanmelden, of, als er nog plaats over is, vanaf vrijdag 19:00 uur.

U kunt de diensten online bekijken en beluisteren via kerkdienstgemist.nl.

De gegevens van de eerstvolgende diensten zijn te vinden op de pagina komende kerkdiensten.